logo-mini

GREEN HILLSIDE COMMUNITY

Healthy living in the heart of the city. A garden lifestyle wrapped by architecture that follows the natural movement of the land, sun, and water.

 

This hilside site in Hangzhou, China needed a townhome level of density but a soft and natural lifestyle fitting the landscape.

These 300m2 townhomes are designed to fit into the sloping site and have the lifestyle and chatacter of a detached villa.  Each home has a distinct entry and clearly individual face to enhance the buyers sense of ownership, while also complimenting the natural site.

The exterior is a unique blend of prairie style architecture with a classical flavor.  Horizontal lines blend the community into the site and the rich classical inspired details express the high design quality of the homes for  a perfect blend we call Classical Prairie.

Location

Hangzhou, China

Program

300 m2 Townhomes, 500 m2 Villas

Year

2011

Status

Unbuilt

Details Matter